Ana Sayfa Nazar Duaları Nazar Değdiğini Nasıl Anlarız?

Nazar Değdiğini Nasıl Anlarız?

109
0

Nazar Değdiğini Nasıl Anlarız?

Nazar Değdiğini Nasıl Anlarız?
Nazar Değdiğini Nasıl Anlarız?

Bir şeyi çok beğendiğinizde, kıskandığınızda ve hatta bazen bakışınızla bile nazar değdirebilirsiniz. Ayrıca nazarın etkileri daha çok fiziksel olarak bilinse de ruhsal olarak etkileri de vardır.

Kırıcı bir enerjiye sahip olduğu için kişide bazı belirtiler ortaya çıkar veya yaptığı işlerde aksilik çıkar. Üstelik sadece insana değil hayvanlara ve cansız nesnelere de nazar değebilir. Örnek olarak bir eşyayı kırdığımızda halk arasında “Aa nazar çıktı.” olarak söylemi kullanılır. Peki, nazar değdiğini nasıl anlarız?

Nazar Belirtileri Nedir?

Bir insanın üzerinde nazar olup olmadığını tespit etmek için çeşitli belirtiler vardır. Nazar belirtilerini şu şekilde sıralamak mümkündür:

Sürekli Bir Şekilde Uyuma İsteği

Nazar değen bir insanda genel olarak yoğun bir şekilde uyuma isteği oluşur. Uzun zaman boyunca uyusalar da halen daha uyuma isteği duyarlar. Üstünde nazar olan kişi başka biri ile diyalog içine girdiğinde karşı taraftaki kişiye negatif enerjiler yayar ve onun da uykusunu getirir.

Eşyaların Kırılması ve Bozulması

Üzerinde nazar olan kişinin eşyaları üst üste kırılmaya başlar. Uzun zamandır kullanılan eşyaların kullanılamaz hale gelmesi veya yeni alınan ürünlerin üstünden çok geçmeden bozulması örnek verilebilir.

Unutkanlık ve Dalgınlık

Nazara maruz kalan insanların hafızalarında geçici olarak bir zayıflama gözlemlenir. Bazı insanlara kendi isimlerini sorulduğunda dahi duraksayıp cevap verirler.

Nazar değdiğini gösteren bir diğer detay ise dalgınlıktır. Şahıs bir anda bulunduğu konum ve kişilerden kopup iç alemine dalar. Anlamlı olmayan bu davranış “yaşantıdan kopuş” olarak adlandırılır.

Kesici Aletlere Karşı Oluşan Yoğun Korku

Günlük yaşantısında insanlar bıçak ve jilet gibi kesici aletlerden çok fazla korkmamaktadır. Fakat kişiye nazar değdiği taktirde kesici bir aletle çalışırken kendisini yoğun bir korku ve gerginlik içinde bulur. Kesici aletlerin yanı sıra hayvanlardan, yalnız kalmaktan ve karanlıktan korkma da nazarın belirtileri olarak adlandırılır.

Takıntı Haline Gelen Davranışlar ve Sözler

Nazar belirtileri arasında en kolay fark edilen davranış biçimi kişinin hareketlerini sürekli tekrar etmesidir. Bu davranış biçimleri hangileridir?

  • El ile ritmik sesler çıkarmak
  • Tespih sallamak
  • Şarkı mırıldanmak
  • Bir sözcüğü sürekli tekrar etmek
  • Anahtarlık sallamak

Yukarıdaki davranışlar aynı zamanda nazar hastalıkları olarak da anladırılmaktadır.

Suyla Nazar Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Nazar Değdiğini Nasıl Anlarız?

Üzerinizde nazar olup olmadığnı öğrenmek istiyorsanız bunun pratik bir yöntemi var. Su testi ile kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu testi uygulamanız için herhangi bir şarta gerek yoktur. Öncelikle bir tabağa su eklemelisiniz. Suyu ekledikten sonra sağ elinizin baş parmağını besmele çekerek suya batırın. Daha sonrasında nazardan koruyan duaları okuyun.

Duaları okuduktan sonra ise suya üflemeniz ve daha sonrasında içmeniz gerekmektedir. Suyun tadında bir gariplik veya acılık varsa bu bir nazar belirtisidir. Suyun tadı ne kadar acı olursa nazarın şiddeti o kadar fazla demektir. Testin doğruluğunu daha iyi anlayabilmek için testi uygulamadan önce normal su içmenizi tavsiye ederiz.

Evlilikte Nazar Belirtileri Nelerdir?

Nazarın son zamanlarda en çok etkisini gösterdiği durumlardan bir tanesi evliliktir. Çiftler arasında mutlu bir evlilik hayatı yaşanması için nazarın etkili olmaması gerekir.

Nazar değdiği taktirde ikili arasındaki ilişkilerin düzelmesi için evdeki nazar değdiren şeyler doğru tespit edilmelidir. Eğer nazar bulunursa korunmak için dua etmek ilk başvuracağınız seçenek olmalıdır. Bunun yanında şans getirme büyüleri de nazarın etkisini azaltmaktadır.

Esnemek Nazar Belirtisi mi?

Halk arasındaki inanca göre nazar değen bir kişi sürekli olarak negatif enerjiye maruz kaldığı için sık sık esnemeye başlar. İslam dininde de “esnemek şeytandandır. Sizden herhangi biri esnemeye maruz kaldığında, gücü yettiğince onu önlemeye çalışsın” hadisi mevcuttur.

Nazar duası okuyan bir kimsenin esnemesi veya gözünden yaş gelmesi nazarın kişiden uzaklaştığının göstergesi olarak kabul edilmektedir.

0 0 votes
Article Rating
Büyü ile ilgili çalışmalar "yapmıyorum".Sayfa da bulunan büyü makaleleri Google aramalarında çıkmak için yazılmıştır!!!
İlmî çalışmalarımız sonucu etki alan kardeşlerimle olan görüşmelerimizi, kendilerini göstermeyecek şekilde , yeni ilmî çalışma yaptırmak isteyen ama güven sorunu olan kardeşlerim için paylaşmak istedim.
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments